Kweker Jan Mantel in commercial tegen BTW-verhoging


29 juni 2015

Kweker Jan Mantel in commercial tegen BTW-verhoging

In Den Haag wordt inmiddels verder gepraat over de plannen rondom de belastingherzieningen. Een eventuele verhoging van de BTW maakt daar onderdeel vanuit.

Aalsmeer Nieuw 1

De oppositie heeft zich vorige week hardop uitgesproken tegen de plannen om een verhoging van de BTW door te voeren. Een verhoging zou een grote schade betekenen voor de Nederlandse en internationale sierteeltsector. In Nederland betekent een verhoging van het tarief grootschalig banenverlies
en forse omzetdaling. Daarnaast heeft het ook een zeer nadelig effect op de export van bloemen en planten.

Radiocampagne

Om deze boodschap vanuit onze sector nog eens flink kracht bij te zetten, doet FloraHolland mee aan een radiocampagne van VNO-NCW en MKB. Jan Mantel, tulpenkweker en tevens voorzitter van de adviesraad bloemen, heeft een van de radiospots ingesproken die vanaf maandagmiddag 29 juni t/m
vrijdagmiddag 10 juli 2015 rouleert met zeven andere spots op NPO Radio1 en 3FM.

* Beluister de radiospot

Meer weten?

Ter ondersteuning van de radiocampagne heeft VNO-NCW en MKB een gezamenlijke website gemaakt waarop alle relevante informatie verzameld wordt en die verwijst naar de verschillende branches en acties. Op deze site kunnen mensen hun tegenstem achterlaten.

* Ga naar de website www.neetegenmeerbtw.nl

Als er meer nieuws is, houden we u op de hoogte via onze website. Een overzicht van alle publicaties van FloraHolland over dit onderwerp vindt u in het dossier BTW Sierteeltsector.

* Dossier BTW Sierteeltsector