Verdachte van poging doodslag aangehouden


Verdachte van poging doodslag aangehouden

Laatste update:
29-06-2015 | 13:38

Heusden - De politie hield zondagavond 28 juni iets na achten bij zijn woning een 48-jarige man uit Drunen aan. Hij wordt verdacht van poging doodslag dan wel zware mishandeling van een 38-jarige medewerker van een horecazaak, gelegen aan de Akker in Vlijmen.

De verdachte zou eerder op de avond, rond 18.30 uur, als gevolg van een zakelijk geschil boos zijn geworden. In een bepaalde ruimte van de horecazaak richtte hij zijn woede op een collega en bedreigde deze met de dood. Daarbij zou hij met twee messen hebben lopen zwaaien en steekbewegingen
hebben gemaakt richting het slachtoffer. Het 38-jarige personeelslid raakte hierdoor gewond aan zijn hand. De dader verliet na het steekincident de horecazaak. Het slachtoffer moest zich aan zijn verwonding laten behandelen in het ziekenhuis.

In verzekering gesteld

De politie werd kort na het incident op de hoogte gesteld en nam verklaringen op van getuigen. De verdachte werd niet lang daarna bij zijn woning aangehouden en is inmiddels in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan van het steekincident.