Ontvang een leuk bedrag voor uw activiteit op Burendag 2015


Gezamenlijk het groen in uw buurt aanpakken, een brandgang schoonmaken of boodschappen doen voor minder validen bewoners in uw buurt? Het zijn zo maar wat activiteiten die u op nationale Burendag in uw straat kunt opzetten. Als u een idee hebt, kunt u bij Woonveste en gemeente Haaren terecht
voor een financieel steuntje in de rug.

Woonveste en gemeente Haaren stellen maximaal EUR 250,00 per activiteit beschikbaar als uw activiteit bijdraagt aan een schonere, veiligere en fijnere wijk. Voorbeelden van activiteiten zijn het groen in uw buurt aanpakken of boodschappen doen voor minder valide bewoners in uw buurt.

Spelregels

Bij Woonveste kunt u de spelregels voor de financiele bijdrage Burendag opvragen. Aanvragen moeten voor 1 september 2015 binnen zijn. Wij laten u snel weten of u in aanmerking komt voor de bijdrage. Burendag 2015 wordt gehouden op 26 september a.s.

Ideeen opdoen

Burendag is een initiatief van het Oranje Fonds en wordt gesponsord door Douwe Egberts. Ook bij het Oranje Fonds kunt u een financiele bijdrage aanvragen voor Burendag. Meer informatie hierover vindt u op www.burendag.nl. U kunt er meteen leuke ideeen opdoen voor activiteiten in uw buurt. Het
aanvraagformulier van het Oranjefonds kunt u gebruiken voor het indienen van een aanvraag bij Woonveste.

Vragen?

Hebt u vragen over Burendag, bel dan met de wijkregisseur van Woonveste, Astrid Pieters op telefoonnummer 0416 - 378780, of per e-mail ontwikkeling@woonveste.nl.