Onderzoek steekpartij woning


Onderzoek steekpartij woning

Laatste update:
29-06-2015 | 14:18

Amersfoort - Maandagmiddag 22 juni raakten twee mensen gewond door een steekincident in een woning aan de Appelweg. In totaal hield de politie zes mensen aan en deed onderzoek. Vier personen werden in de woning aangehouden. Twee gewonde verdachten werden in het ziekenhuis aangehouden.

Zoeking

Op basis van het onderzoek vermoedt de politie dat de aanleiding van het steekincident een uit de hand gelopen conflict is over drugs. Bij een zoeking in de woning aan de Appelweg werden 6,33 gram cocaine en 0,25 gram heroine aangetroffen.

Vast zitten

Een 38-jarige en 41-jarige verdachte uit Amersfoort zijn voorgeleid bij de rechtbank in Utrecht en blijven in verband met het onderzoek vast zitten op verdenking van poging doodslag/zware mishandeling. De twee gewonde mannen, een 18-jarige en 21-jarige Utrechter, werden verhoord na behandeling
aan steekwonden in het ziekenhuis. Zij zijn inmiddels heengezonden en hebben een dagvaarding gekregen voor het bezit en de handel in harddrugs. Een 50-jarige Amersfoorter heeft een dagvaarding voor het bezit van harddrugs gekregen. Een 34-jarige vrouw is na verhoor in vrijheid gesteld.