Even voorstellen; nieuwe trouwambtenaren gemeente Landerd


De gemeente Landerd maakt van uw huwelijksvoltrekking of partnerschapsregistratie graag een unieke, persoonlijke ceremonie. Elkaar het ja-woord geven doe je niet zomaar overal!

Wilt u van uw trouwdag of van de dag waarop uw partnerschap wordt geregistreerd een onvergetelijke dag maken? Dat kan!

Naast Renske van de Zande-Muntendam zullen de nieuwe babsen, Carla van Boekel en Mark Kouwenberg, er alles aan doen om deze bijzondere dag tot de mooiste dag van uw leven te maken.

De nieuwe Landerdse Babs'en stellen zich aan u voor.

Carla van BoekelCarla van Boekel

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk of partnerregistratie!

Elkaar het jawoord geven is een van de meest bijzondere en mooie momenten in het leven van twee mensen, die geroerd zijn door de liefde voor elkaar.

Hoewel het om jullie gaat en jullie daarin centraal staan wil ik mij graag in het kort voorstellen. Ik ben Carla van Boekel en sinds medio 2015 beedigd als een van de drie trouwambtenaren van de gemeente Landerd.

"Kersvers" zou je denken, maar ook niet helemaal waar. Al eerder heb ik met veel plezier gewerkt als ambtenaar van de burgerlijke stand in dienst van de gemeenten Haps, Grave en Boekel. Mijn bijdrage aan het voltrekken van huwelijken heb ik in die tijd als heel speciaal en ontzettend leuk
ervaren. En ik zie het als een groot voorrecht om dat nu weer te mogen doen!

Ieder bruidspaar heeft zo haar eigen verhaal. En in een persoonlijk gesprek zal ik jullie informatie, wensen en ideeen verzamelen en die verwerken in een unieke en voor jullie herkenbare toespraak. Als Babs zal ik er alles aan doen om de officiele huwelijksceremonie een onvergetelijk onderdeel
van jullie trouwdag te laten zijn.

Geniet van alle voorbereidingen!

Mark KouwenbergMark Kouwenberg

"Dat is nu echt wat voor jou ..." zeiden diverse mensen tegen me toen ik buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (Babs) werd.

Met veel plezier en enthousiasme ben ik aan deze taak begonnen om er samen met jullie, op een zeer bijzonder moment en speciale dag in jullie leven, er voor te zorgen dat de verbintenis die jullie aangaan onvergetelijk wordt.

Jullie inbreng is daarbij belangrijk, want het wordt vaak gezegd `het is de mooiste dag van je leven' en die moet natuurlijk perfect zijn. In een persoonlijk gesprek zullen we daar samen vorm aan geven en natuurlijk is de toespraak die ik voor jullie zal houden daarbij een element waarbij we
de ceremonie een mooie en persoonlijke tint kunnen geven.

Mijn naam is Mark Kouwenberg en ik woon mijn hele leven al in het mooie dorp Reek. Naast mijn werkzaamheden als Babs ben ik als leidinggevende werkzaam in het onderwijs en ben ik op allerlei manieren verbonden met het verenigingsleven in ons dorp en binnen de gemeente.

Ik kijk er naar uit om samen met jullie invulling te geven aan jullie huwelijksdag of partnerregistratie.

Trouwambtenaren Carla van Boekel en Mark Kouwenberg

In de gemeente Landerd kunt u dit bijzondere moment samen met onze Babsen, Renske van de Zande-Muntendam, Carla van Boekel en Mark Kouwenberg, zelf vormgeven. De gemeente Landerd doet er alles aan om uw huwelijk/partnerschapsregistratie, deze bijzondere dag, tot de mooiste dag van uw leven te
maken.