Oplichters bestelen ouder echtpaar in woning


Oplichters bestelen ouder echtpaar in woning

Laatste update:
29-06-2015 | 15:38

Roermond - Vanmiddag hebben twee mannen een ouder echtpaar van sieraden bestolen. Dit gebeurde in een woning aan de Maasnielderweg in Roermond.

De mannen gingen even voor half twee de woning binnen en hadden een nep-politielegitimatie bij zich. Ze vroegen naar waardevolle voorwerpen om te fotograferen. Het tweetal ging er uiteindelijk vandoor met sieraden.

Het signalement van de daders is als volgt: De eerste man is blank met een gespierd postuur en een Noord Nederlands accent. Hij had kort haar en droeg een wit hemd en donkere broek. De tweede man is ook blank, met een normaal postuur. Hij droeg een groen/blauw geruite blouse.

Getuigenoproep
Heeft u iets gezien of gehoord dat mogelijk met deze zaak te maken kan hebben? Geef uw informatie dan door via het landelijk telefoonnummer 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

Senioren en Veiligheid
Als senior hebt u wellicht het gevoel, dat u meer kans maakt om slachtoffer te worden van criminaliteit. Deze gevoelens kloppen echter niet met de werkelijkheid. Politiecijfers geven aan dat senioren juist minder vaak slachtoffer zijn van een misdrijf dan andere leeftijdgroepen. Voelt u zich
toch onveilig? De politie heeft foldermateriaal over preventietips, zodat u zelf uw veiligheid kunt vergroten.

Meer informatie kunt u ook vinden op

www.politie.nl/themas/senioren-en-veiligheid