Voorwaarden beroepsaansprakelijkheidsverzekering in samenwerking met..


29 jun 2015

In samenwerking met Nederland ICT heeft Aon enkele jaren geleden een beroeps-/bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ontwikkeld. Deze verzekering wordt periodiek getoetst en indien mogelijk verbeterd. Per 1 juni 2015 zijn de voorwaarden van deze speciale verzekering aanzienlijk verbeterd. Leden
die deze verzekering al bij Aon hebben lopen, krijgen automatisch de verbeterde voorwaarden.

Enkele verbeteringen zijn:

Opzicht

De verzekering biedt nu een ruimere dekking voor zaken onder opzicht. Dat wil zeggen dat de verzekering ook geldig is wanneer u andermans zaken in behandeling en/of bewerking heeft. Mocht u schade aan deze zaken veroorzaken, dan biedt de verzekering daar voortaan dekking voor.

Voorkomen is beter dan genezen

De aansprakelijkheidsverzekering beschermt u tegen financi*le aanspraken van anderen. Het liefst voorkomt u natuurlijk een aanspraak. Kosten die u zelf maakt om schade te beperken als u aansprakelijk wordt gesteld, worden vergoed tot maximaal EUR 250.000,- per aanspraak per jaar.

Inbreuk software

De introductie van ICT in het bedrijfsleven heeft voor enorme vooruitgang gezorgd. Een bijkomend nadeel is het gevaar op inbreuk. U moet niet alleen uw kantoorpand beveiligen tegen ongewenste gasten maar ook uw softwaresystemen. Mocht er zich een situatie voordoen die verband houdt met de wet
op data-protectie en privacy dan worden de kosten vergoed tot EUR 250.000,- per aanspraak per jaar. Een hele geruststelling.

Meer informatie

Klik hier voor een overzicht van alle verbeteringen per 1 juni 2015.

Voor meer informatie en de nieuwe polisvoorwaarden kijk op www.ictverzekeringen.nl of neem contact op met de afdeling Relatiebeheer bedrijven van Aon via telefoon: 071 - 364 35 00 of email: ict-verzekeringen@aon.nl.