Denk mee over herinrichting Kerkstraat in centrum Zeeland!


Startbijeenkomst

Praat en denk mee over de uitgangspunten voor een vernieuwde inrichting van de openbare ruimte in het centrum van Zeeland. Op de startbijeenkomst van 14 juli hoort en ziet u hoe u dat de komende periode kan doen.

Centrum van Zeeland

Een van de projecten in het centrum van Zeeland is de verbetering van de openbare ruimte in het centrumdeel van de Kerkstraat en de aanliggende pleinen. Verschillende ideeen zijn in de gesprekstafels en podiumavond al naar voren gekomen. Na overleg met Klankbordgroep Centrumplan Zeeland kiezen
we er in de volgende stap voor om het ontwerp met uw inbreng te maken. U kunt uw ideeen en reacties op verschillende locaties straks bespreekbaar maken op internet.

Wat kunt u van de startbijeenkomst verwachten

Er is nog geen ontwerp gemaakt dat wij u kunnen laten zien. Op de startbijeenkomst wordt toegelicht op welke manier de gemeente het ontwerpproces aanpakt. Daarnaast wordt uitgelegd hoe bewoners, eigenaren en ondernemers zelf een bijdrage kunnen leveren. Dat zal onder andere digitaal kunnen via
een website www.landerd.losstadomland.nl. Deze site kunt u vanaf 15 juli 2015 bezoeken. Daarop zullen dan onder andere kaarten en foto's zijn geplaatst waarop gereageerd en waarover gediscussieerd kan worden.

Waar en wanneer?

De startbijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 14 juli 2014 in Gemeenschapshuis De Garf, Kerkstraat 35, in Zeeland. De bijeenkomst start om 19.30 en eindigt rond 21.00 uur.

Heeft u nog vragen?

Als u vooraf nog vragen heeft over de startbijeenkomst dan kunt u contact opnemen met Huub van den Hurk of Martijn Loos, via telefoonnummer 0486-458111.

Wij zien u graag op 14 juli.