Klantgegevens veilig bij de ASN Bank


Vanaf 1 juli 2015 past de ASN Bank haar algemene voorwaarden aan. Als bank willen wij daarmee maximaal transparant zijn over de wijze waarop wij omgaan met uw gegevens. De veiligheid en vertrouwelijkheid daarvan, staan bij ons voorop.

Transparantie
Als ASN Bank willen wij maximaal transparant zijn over de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan. Daarom hebben wij in onze voorwaarden omschreven waar wij deze voor gebruiken. Wij stellen persoonsgegevens van klanten bijvoorbeeld niet aan derden ter beschikking voor commerciele doeleinden.
Het is voor ons een principieel uitgangspunt waar we zorgvuldig mee om gaan.

Wat doen wij met u gegevens?
Uw gegevens gebruiken wij om onze diensten en producten te optimaliseren. Wij stellen deze gegevens bijvoorbeeld ter beschikking aan partners of leveranciers die een taak voor de bank uitvoeren.

U moet hierbij denken een leverancier die onze beleggende klanten een uitnodiging stuurt voor bijeenkomst van aandeelhouders van onze fondsen. Een ander voorbeeld is PostNL die onze post bezorgd. Een leverancier staat onder contract van de ASN Bank en voert alleen de taak van het contract uit.
Daarna worden de gegevens vernietigd.

Ook gebruiken wij uw gegevens om u te benaderen in verband met "aanbiedingen" van de ASN Bank zelf, bijvoorbeeld om aan te geven dat u een nieuwe ASN Wereldpas met contactloos betalen kan bestellen.

De algemene omschrijving leidt mogelijk tot vragen. Wij zullen als reactie daarop deze algemene omschrijving in een vernieuwde versie beter specificeren.

Terug naar de social newsroom
Contactpersoon

Ruud Stevens
Adviseur externe communicatie
photo:Ruud Stevens R3.T3S23AS@A3Y1YKA.PHHL@
070-3569353
/
06-10963432