Persuitnodiging presentatie Honderdduizend banenboek

25 JULI 2015 - VNO-NCW voorzitter Hans de Boer en staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Jetta Klijnsma nemen op maandag 29 juni in de Malietoren, (Bezuidenhoutseweg 12 Den Haag) het 'Honderdduizendbanenboek' in ontvangst uit handen van initatiefnemer Aart van der Gaag. Aart van der Gaag is het werkgeversboegbeeld van de 100.000 banen die in het bedrijfsleven gerealiseerd moeten worden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het boek bevat twintig bijzondere en inspirerende voorbeelden van mensen met een beperking die aan de slag zijn bij een gewoon bedrijf. Dit boek voor ondernemend Nederland vertelt het hele verhaal: eerlijk over wat het oplevert als je mensen met een beperking aan de slag helpt, maar ook waar je als werkgever rekening mee moet houden.

Pers is welkom.

Het programma ziet er als volgt uit:

Maandag 29 juni Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12 Den Haag

12.30-13.00 uur: Inloop

13.00 uur: Openingswoord door Aart van der Gaag (Commissaris 100.000 banen VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland). Uitreiking van het boek aan Jetta Klijnsma, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en aan Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW, door initiatiefnemers Aart van der Gaag en Desiree Curfs. Drie interviews met een werknemer en een werkgever uit het boek door Kick van der Pol, voorzitter van OVAL, Harry van de Kraats, algemeen directeur van AWVN en Job Cohen, voorzitter van Cedris

14.00 uur: Afsluiting en uitreiking boek aan aanwezigen.