Onderdoorgangen Werpsterhoeke gegund, aannemer kan los

Er is de afgelopen periode al het een en ander gedaan aan voorbereiding rondom de onderdoorgangen Werpsterhoeke. Bomen zijn gekapt en de Bredyk is inmiddels verlegd. Er worden nog wat kleine afrondende werkzaamheden verricht.

Onderdoorgangen

De fiets- en auto-onderdoorgangen worden nu aangelegd. Ze zorgen straks voor de goede ontsluiting met het toekomstige station Werpsterhoeke.

De aanbesteding heeft wat langer geduurd dan verwacht. Dit kwam doordat de beoordeling van de aanbiedingen lastiger was dan vooraf ingeschat. Inmiddels is bekend dat aannemer Max Boegl het werk gaat uitvoeren. Een planning van de werkzaamheden verwachten we rond september dit jaar.

In oktober is een weekend gepland waar geen treinen zullen rijden. De aannemer kan dan de eerste voorbereidingen treffen voor de realisatie van de onderdoorgangen.

Heeft u vragen?

U kunt ons bereiken via www.prorail.nl/contact. Of bel 0800-7767245 (gratis). Dat kan doordeweeks tussen 8.00 uur en 18.30 uur en bij noodgevallen of ernstige overlast natuurlijk ook buiten kantoortijden.

Bredyk