The Chemours Company viert geplande spin-off door het luiden van de openingsklok aan de New Yorkse beurs

WILMINGTON, Delaware, 29 juni 2015 /PRNewswire/ -- The Chemours Company ("Chemours") viert vandaag haar verwachte spin-off van DuPont op 1 juli 2015 door de openingsklok van de New Yorkse beurs te luiden.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150627/226137 [http://photos.prnewswire.com/prnh/20150627/226137] Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20150627/226138LOGO [http://photos.prnewswire.com/prnh/20150627/226138LOGO]

"Net zoals de ceremonie met het luiden van de klok symbool staat voor het openen van een nieuwe handelsdag op de beurs, is het ook een nieuw en spannend begin voor Chemours. Over slechts twee dagen ronden wij de overgang af naar een onafhankelijk, beursgenoteerd bedrijf, dat vanuit DuPont 200 jaar wijsheid en ervaring met zich meebrengt, samen met de energie van een start-up die erop uit is naam voor zichzelf te maken", zei Mark Vergnano, executive vice president, DuPont en CEO designate van Chemours.

"Als The Chemours Company, profiteren wij van leidende marktposities in titaniumtechnologieen, fluorproducten en chemische oplossingen", vervolgde hij, "posities die worden voortgestuwd en ondersteund door onze inzet voor leiderschap in de technologie, veiligere en efficientere processen, leiding geven aan de ontwikkeling van toepassingen en producten en ingredienten van wereldklasse. Wij zullen een wendbaar en verantwoordelijk bedrijf zijn, dat haar succes definieert door middel van het succes van onze klanten, en de waarde die wij onze aandeelhouders brengen. Dit is voor ons allemaal een geweldige dag."

Vergnano zal de openingsklok van de New Yorkse beurs luiden om 9:30 's ochtends ET, vandaag op 29 juni 2015. Een live webcast van de ceremonie met de openingsbel (vanaf 9.25 's ochtends EDT) is te zien op nyse.com.

Over The Chemours Company The Chemours Company is een wereldwijde leider in titaniumtechnologieen, fluorproducten en chemische oplossingen, en wij zorgen dat onze klanten in een groot aantal verschillende branches kunnen profiteren van marktdefinierende producten, applicatie-expertise en chemiegebaseerde innovaties. De ingredienten van Chemours worden gebruikt in plastics en coatings, koelkasten en airconditioners, mijnbouw en olieraffinaderijen en algemene industriele productie. Onze exclusieve producten zijn prominente merken, zoals Teflon(R), Ti-Pure(R), Krytox(R), Viton(R), Opteon(R) en Nafion(R). Chemours heeft ongeveer 9000 medewerkers op 37 productielocaties en bedient meer dan 5000 klanten in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, het Aziatisch-Pacifisch gebied en Europa. Chemours heeft haar hoofdkantoor in Wilmington, Delaware, in de VS. Ga voor meer informatie naar chemours.com of volg Chemours op Twitter via @chemours.

Toekomstgerichte verklaringen Dit document bevat toekomstgerichte verklaringen die kunnen worden geidentificeerd door het gebruik van de woorden "plant", "verwacht", "zal", "gelooft", "is van plan", "schat", "anticipeert" of andere woorden met een vergelijkbare betekenis. Alle verklaringen aangaande verwachtingen of voorspellingen over de toekomst, inclusief verklaringen over groeistrategieen, productontwikkeling, juridische goedkeuring, marktpositie, verwachte voordelen van recente acquisities, timing van verwachte voordelen van herstructureringsactiviteiten, uitkomst van onvoorziene gebeurtenissen, zoals rechtszaken en milieukundige zaken, onkosten, financiele resultaten en de verwachting van de datum waarop Chemours op een 'reguliere' basis normale aandelen begint te verhandelen op de New Yorkse beurs, zijn toekomstgerichte verklaringen. Toekomstgerichte verklaringen vormen geen garantie voor prestaties in de toekomst en zijn gebaseerd op bepaalde aannames en verwachtingen van toekomstige gebeurtenissen die mogelijk niet gerealiseerd worden. Toekomstgerichte verklaringen omvatten ook risico's en onzekerheden. Een aantal van de belangrijkste factoren die ertoe kunnen leiden dat daadwerkelijke resultaten materieel afwijken van de verwachte resultaten in dergelijke toekomstgerichte verklaringen zijn: (i) risico's die zijn gerelateerd aan de geanticipeerde timing van de afscheiding d.m.v. een spinn-off van Chemours, (ii) risico's van het niet voldoen aan de voorwaarden van de afscheiding, (iii) het risico dat de verwachte voordelen van de afscheiding niet volledig gerealiseerd kunnen worden of langer duren om te realiseren dan verwacht; (iv) doorlopende validiteit van een uitleg aangaande belastingen van de Amerikaanse Belastingdienst, die DuPont van hen heeft ontvangen, en ontvangst en blijvende geldigheid van een uitspraak aangaande belastingen, in vorm en realiteit acceptabel voor DuPont, en (v) aanvullende factoren die zijn beschreven in de aanmeldingen bij de SEC van DuPont en Chemours. DuPont en Chemours zijn beiden niet verplicht om dergelijke toekomstgerichte verklaringen te herzien als gevolg van toekomstige ontwikkelingen of nieuwe informatie.

Het DuPont Oval Logo, DuPont(TM), Teflon(R), Ti-Pure(R), Krytox(R), Viton(R), Opteon(R) en Nafion(R) zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van DuPont of haar partners.

CONTACTPERSOON:

MEDIA:Robert DekkerGlobal Corporate Communications Leader+1-302-773-4509robert.dekker@chemours.com [mailto:robert.dekker@chemours.com]

INVESTEERDERS:Alisha BellezzaDirector of Investor Relations+1-302-773-2263alisha.bellezza@chemours.com [mailto:alisha.bellezza@chemours.com]

Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150627/226137http://photos.prnewswire.com/prnh/20150627/226138LOGO

The Chemours Company