Banen voor wajongers


Geplaatst op dinsdag 30 juni 2015

Heb jij een Wajonguitkering? Woon je in de regio Helmond-De Peel? En sta je te popelen om een leuke baan te scoren? Dan mag je 'Wajong Scoort' op zaterdag 4 juli a.s. niet missen!

Wij weten dat het voor jou als Wajonger niet altijd even makkelijk is om een passende baan te vinden. Daarom laten wij je zien wat er allemaal mogelijk is in werk en waar jij misschien direct aan de slag zou kunnen!

Ben je een doener en op je plek in een productiehal of magazijn? Of heb je groene vingers en wil je juist buiten aan het werk? Ben je dienstverlenend ingesteld en wil je voor mensen werken? Ben je geen stilzitter en wil je zorgen voor een nette en prettige leef- en werkomgeving voor anderen?
Het maakt niet uit waar je talenten liggen, want jij scoort altijd! Of het nu in assemblage-/montagewerk, in het groen, de horeca of schoonmaak is.

Wil jij die nieuwe baan scoren? Kom dan op 4 juli naar 'Wajong scoort'! En het mooiste moet nog komen: je kunt die dag zelfs kans maken op het scoren van een spiksplinternieuwe iPhone 6. Die kansen laat jij toch niet liggen?!

* Wanneer: Zaterdag 4 juli 2015
* Hoe laat: Vrije inloop tussen 10.00 en 14.00 uur
* Waar: Heibloemweg 6, 5704 BS Helmond
* Meer informatie: www.facebook.com/wajongscoort
* Vragen: mail naar wajongscoort@atlantgroep.nl