Vrouw in scootmobiel gewond na aanrijding


Vrouw in scootmobiel gewond na aanrijding

Laatste update:
05-07-2015 | 11:56

Apeldoorn - Een 46-jarige vrouw uit Apeldoorn is zaterdag 4 juli gewond geraakt nadat ze in botsing kwam met een auto op de Zutphensestraat in Apeldoorn.

Het ongeval vond om 11.20 uur plaats, vanaf de Deventerstraat gezien vlak voor de tunnel. Het verkeer dat op de Zutphensestraat richting Laan van Erica reed, reed in verband met de drukte stapvoets. Het verkeer richting centrum kon wel doorrijden. De 46-jarige vrouw kreeg van een automobilist
die richting Laan van Erica reed de ruimte om over te steken, maar zag daarbij vermoedelijk te laat dat het verkeer de andere kant op wel op normale snelheid reed. Een 54-jarige automobiliste uit Apeldoorn reed net vanuit de tunnel omhoog en kon door de wegsituatie niet zien dat de vrouw
overstak, waarna een botsing ontstond.

De vrouw in de scootmobiel liep ondermeer diverse breuken op en is overgebracht naar het ziekenhuis. Haar toestand was na het ongeval wel stabiel. De automobiliste bleef ongedeerd. De verkeersongevallendienst is ter plaatse geweest om de toedracht van het ongeval te onderzoeken.

Diverse omwonenden schoten na het ongeval te hulp met parasols en drinken voor slachtoffer en de hulpdiensten. De politie bedankt allen hiervoor!

2015324319