Man trekt wapen bij verkeersruzie, politie zoekt getuigen


Man trekt wapen bij verkeersruzie, politie zoekt getuigen

Laatste update:
05-07-2015 | 20:16

Den Haag - De politie zoekt getuigen van een verkeersruzie waarbij zondag 5 juli omstreeks 15.30 uur twee personenauto's betrokken waren. Nadat een van de auto's vermoedelijk ter hoogte van de verkeerslichten aan de Loevesteinlaan en het Almeloplein werd afgesneden werd een 24-jarige man uit
Den Haag met een vuurwapen bedreigd nadat hij verhaal ging halen.

Een grijze Opel Astra sneed het slachtoffer vermoedelijk af, waarna de 24-jarige Hagenaar verhaal ging halen. De bestuurder van de Opel Astra greep hierbij naar een vuurwapen en richtte deze op de Hagenaar. Daarna vluchtte de verdachte in de Opel Astra de Vreeswijkstraat in in de richting van
het Soestdijkseplein. De Hagenaar is nog achter de man aangereden. Tijdens de achtervolging in de Vreeswijkstraat en de Dierenselaan heeft de Opel Astra het voertuig van de 24-jarige meerdere keren geramd. De politie is op zoek naar getuigen van deze verkeersruzie.

Signalement

De man in de grijskleurige Opel Astra is tussen de 25 en 30 jaar oud en heeft een Noord Afrikaans uiterlijk. Verdere gegevens van deze man zijn niet bekend.

Oproep getuigen

Bent u getuige geweest van deze verkeersruzie, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan via Misdaad Anoniem op 0800-7000.