Zondag 5 juli Home Made Market, Antiek, Boeken, Curiosa in Den Haag


Kom op stand 180 mooie Schoolplaten en oude Landkaarten bewonderen

DEN HAAG, 20150704 -- Zondag 5 juli 2015 wordt er in het hart van het Haagse Statenkwartier, de Frederik Hendriklaan, een exclusieve Home Made Market en een Antiek-Boeken-Curiosa-Kunst Markt georganiseerd. In 'de Fred', een straat die bijna één kilometer lang is, kun je exclusief Haags winkelen in ruim 125 winkels. Op zondag 5 juli staat deze chique straat vol met heel veel standhouders, die op hun marktkramen het mooiste, het nieuwste, het lekkerste, enz. presenteren en aanbieden op het gebied van super leuke en handgemaakte, ambachtelijke artikelen en bijzondere vintage spulletjes. Ook zijn er stands met nostalgische zaken uit (groot)moeders tijd, antiek, boeken, curiosa, kunst, verzamelobjecten, schoolplaten, landkaarten, enz.

Bent u op zoek naar een mooi cadeau: op 5 juli gaat u zeker slagen. Voor de kinderen is er een zweefmolen. De Haagse horeca is grootschalig aanwezig met alles wat maar lekker is om deze dag aangenaam te maken. Op de terrassen is het goed toeven met een kop koffie, drankje of lunch. Er is live muziek en het belooft een prachtig lifestyle evenement met veel gezelligheid te worden. Middenstand, standhouders en organisatie verwachten dat veel nieuwsgierige bezoekers uit Haaglanden en omstreken een kijkje komen nemen. Vele duizenden bezoekers gaan er zeker voor zorgen, dat het een heel drukke zondag 5 juli 2015 wordt in het Statenkwartier. Bezoek dé FRED: een leuke besteding op deze zondag. De toegang is gratis.

Zo 5 jul 2015 DEN HAAG Statenkwartier Home Made Markt en Antiek-Boeken-Curiosa-Kunst Markt in de Frederik Hendriklaan van 11-17 uur. Info: Fresh Events, Tel. 070-3384400 Email info@freshevents.nl Site www.freshevents.nl