Stakingen Calais


Stakingen Calais

De staking van ferrypersoneel in de haven van Calais leidt ook vandaag weer tot grote problemen voor vrachtwagenchauffeurs. Ontevreden arbeiders blokkeren de verkeersroutes naar de haven, waardoor de veerhaven en de Kanaaltunnel nauwelijks te bereiken zijn. De situatie wordt nog verergerd
doordat vluchtelingen in Calais proberen mee te liften met vrachtwagens. Vluchtelingen klimmen op vrachtwagens om zo te proberen Engeland te bereiken. Vrachtwagens worden daarom extra streng gecontroleerd.

Dit alles zorgt zowel in Frankrijk als in Groot-Brittannie voor grote problemen.Alle transport gerelateerde bedrijven hebben met dit probleem te maken waardoor alternatieven zoals andere ferrydiensten voor de overzeese verbinding overvol raken. Dit alles resulteert in grote vertragingen voor
vrachtverkeer van en naar Groot-Brittannie, hierdoor is het voor Wim Bosman onmogelijk om de beloofde transittijden te halen.

Onze excuses voor het ongemak en we zullen ons best doen deze zendingen zo snel mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen.

<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Media contact

Wim Bosman Holding
Industriestraat 12
7041 GD 's-Heerenberg
The Netherlands

Marketing & Communications
T: +31 (0)314 678 465
F: +31 (0)314 678 409
E: marketing@wimbosman.com

Informatie aanvragen Vraag vrijblijvend een offerte aan Bereken en boek uw wegtransportzending

Wim Bosman is een Europese logistiek dienstverlener met een wereldwijd netwerk.
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

(c) Wim Bosman Groep Disclaimer Privacy statement Algemene voorwaarden Feedback
MEMBER OF THE MAINFREIGHT TEAM
Twitter Facebook Linkedin YouTube Google+