Herinneringsoproep om mee te doen met enquete Wmo


07-07-2015: Eind juni hebben 1800 inwoners een uitnodiging van gemeente Oldebroek op de deurmat ontvangen. In deze brief vraagt de gemeente hen om een digitale vragenlijst in te vullen. Het onderwerp van de enquete is bijvoorbeeld de kwaliteit van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

Heeft u ook een vragenlijst ontvangen? Wellicht heeft u deze al ingevuld of bent u dat nog van plan. Deze week stuurt de gemeente naar alle geselecteerde adressen een herinneringsbrief.

Hoe ervaart u onze dienstverlening?

Wethouder Liesbeth Vos: "Wie het nog niet gedaan heeft, vraag ik dat alsnog te doen. Sinds dit jaar heeft gemeente Oldebroek een forse uitbreiding van taken op het gebied van jeugd, zorg en werk. We vinden het belangrijk om te weten hoe u deze dienstverlening ervaart. Als gemeente streven we
er naar om klantvriendelijk, vraaggestuurd en toegankelijk te zijn. Ook vragen over onze overige dienstverlening komen aan de orde.

Meedoen heeft nut!

De gemeente Oldebroek wil graag dat alle inwoners kunnen meedoen aan de samenleving en in een prettige en veilige omgeving wonen. Daar waar dat nodig is, biedt de gemeente ondersteuning. Naast goede basisvoorzieningen voor kwetsbare inwoners willen we inzetten op mantelzorgondersteuners,
toeleiding tot de arbeidsmarkt en een passende dagbesteding. De wethouder benadrukt: "Ik hoop dat veel inwoners de vragenlijst invullen. Hoe meer reacties, hoe beter de gemeente een beeld krijgt van wat gaat goed en wat kan beter. Wie de vragenlijst al heeft ingevuld bedank ik vriendelijk.
Gezien de anonimiteit hebben wij geen inzage wie wel of wie niet mee heeft gedaan."