Droomdorp Bruchem


Laatste update: 7 juli 2015.

Op 30 mei waren we samen met woningbouw corporatie De Kernen en dorpsraad Bruchem op de rommelmarkt in Bruchem. We haalden wensen en dromen op bij inwoners.

De komende tijd bekijken we samen welke van de 60 (!) dromen wij met de inwoners van Bruchem, de dorpsraad en De Kernen kunnen ontwikkelen en uitvoeren.

Droom 1: een klimtoren en een glijbaan

Iedereen die zijn droom deelde, maakte kans op een barbecue met de hele straat. Hidde en Djurre Evers wonnen deze barbecue. Hun droom was: " Een mooie nieuwe speeltuin met een klimtoren. Voor kinderen van 8-9 jaar. Naast de speeltuin die er nu al is. En voor Hidde graag een leuke lange
glijbaan.... Dorps- en wijkcoordinator Debby Wesselo reikte de prijs uit: "Ik mocht samen met Patrick van Beem van dorpsraad Bruchem de bbq aan de jongens uitreiken, onder toeziend oog van hun vader. En natuurlijk kijken we ook samen met Hidde en Djurre hoe we hun droom kunnen laten uitkomen!"

Dromen in Zaltbommel

Bruchem is het eerste dorp waar we dromen ophaalden en samen met inwoners kijken hoe we ze uit kunnen laten komen. Ook in de rest van de gemeente willen we dromen ophalen. Zodra bekend is waar en wanneer wij dit doen, leest u dat op onze gemeentepagina in Het Kontakt, via onze Facebookpagina
en ons Twitteraccount en op www.zaltbommel.nl.