Video Het Nieuwe Veilen: klanten aan het woord


07 juli 2015

Video Het Nieuwe Veilen: klanten aan het woord

Wat gaat er goed op de klok en wat moet er veranderen? Daarover gaven klanten afgelopen week hun mening. Dat gebeurde tijdens interactieve bijeenkomsten van Het Nieuwe Veilen in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg. Heeft u de bijeenkomsten gemist?

Bekijk de sfeerimpressie:

txWMdINGM58play

* Of bekijk het verslag (30 minuten) van de bijeenkomst

Grote verschillen

Tijdens de regiobijeenkomsten praatten leden van FloraHolland al mee over dit onderwerp. Nu kregen klanten de kans om hun bijdrage te leveren. Er kwam uitgebreid aan de orde welke ontwikkelingen er bij klanten spelen.

Vervolgens werd er in kleinere groepen gediscussieerd. Wat gaat er goed op de klok en moet blijven? Wat gaat er niet goed en moet veranderen?

De antwoorden op de uitdagingen van Het Nieuwe Veilen zijn er nog niet. Het gesprek tijdens de klantenbijeenkomsten maakte duidelijk dat klanten, net als leden, heel verschillend in het onderwerp kunnen zitten.

Wat is Het Nieuwe Veilen?

Het Nieuwe Veilen is een onderdeel van de nieuwe strategie FloraHolland 2020 en werkt aan het opnieuw uitvinden van de klok en de fysieke marktplaats. Dit resulteert in een marktplaats waar leden en hun klanten op een effectieve en efficiente wijze transacties kunnen doen.

Meer weten?

* Kijk voor meer informatie in het dossier Het Nieuwe Veilen
* In het dossier FloraHolland 2020 vindt u alle informatie over de strategie en de bijbehorende programma's