Groep 8 CBS De Linge organiseert sponsorloop en fancy fair voor Stic..


Elk jaar organiseren de kinderen van groep 8 een inzamelingsactie waar de hele school aan meedoet. Ze kiezen daarbij een doel wat hen aanspreekt en waarmee ze zich verbonden voelen. Dit jaar is dat Stichting Make a Wish geworden. Stichting Make a Wish vervult liefste wensen van ernstig zieke
kinderen. Justin Janse, Zeeuwse jeugdambassadeur van de Stichting, is bijna een leeftijdsgenoot en zat vorig jaar nog op een collega Alpha-school. Veel kinderen weten wie hij is.

Voor hem en al die andere zieke kinderen doen alle kinderen van de Linge heel erg hun best om veel geld op te halen. Via een sponsorloop en een fancy fair waar o.a. door de kinderen van de school gemaakte kadootjes te koop zijn.
Maar ook de brandweer komt een demonstratie geven, er is een verloting, muziekvereniging Ons Genoegen geeft een concert en kinderen kunnen geschminkt worden. De ouders van de activiteitencommissie helpen met de organisatie, zorgen voor volop lekker eten en een verloting. Iedereen, jong en
oud, is van harte welkom!

Aan het eind van de fair komt Justin Janse zelf om de opbrengst van de actie in ontvangst te nemen. De kinderburgemeester van Kapelle, Jeppe Rottier, leerling van groep 8 van de Linge, zal deze aan hem overhandigen.

Graag nodigen wij iedereen uit om vrijdag 10 juli een kijkje te komen nemen. De leerlingen zullen die dag van 16.00 uur tot 17.00 uur met de sponsorloop bezig zijn en de fair start om 17.00 uur en eindigt om 20.30 uur.

Locatie:

CBS De Linge
Noordstraat 5
4421 JS Biezelinge