Man rijdt in op groep bekenden


Man rijdt in op groep bekenden

Laatste update:
07-07-2015 | 16:27

Eindhoven - De politie hield dinsdagochtend kort na middernacht in Helmond een 48-jarige man zonder vast woonadres aan. Hij zou maandagavond rond 20.15 uur op de Thomaslaan zijn ingereden op een groep van ten minste drie bekenden van hem.

Alle betrokkenen zaten kort daarvoor in het parkje te drinken en kregen ruzie. De verdachte stapte vervolgens in een auto en zou daarna opzettelijk op de mannen zijn ingereden en er daarna vandoor zijn gegaan. De politie startte daarop een actie via Burgernet, maar dat had geen resultaat.
Verkeersspecialisten van de politie kwamen ter plaatste voor technisch onderzoek.

Aanhouding

Surveillerende agenten kregen even na middernacht een melding over een persoon die met ontbloot bovenlijf in een personenauto zou zitten op de Egelantier in Helmond. Het bleek te gaan om de inmiddels gezochte verdachte van de aanrijding op de Thomaslaan. Hij was onder invloed van alcohol, net
als de slachtoffers van de aanrijding. De man is niet in bezit van een rijbewijs. Over de aard van de verwondingen van de slachtoffers is nog weinig bekend omdat niemand zich in eerste instantie wilde laten onderzoeken in het ziekenhuis.

De auto is in beslag genomen voor verder onderzoek. De verdachte zit vast.