Allergrootste gratis ontbijt van Nederland in Westerbork

PERSINFORMATIE

maandag 6 juli 2015

Allergrootste gratis ontbijt van Nederland in Westerbork

Voor de wielersportliefhebbers in Nederland was dit weekend een geweldig hoogtepunt met de start van de Tour de France in Utrecht. Voor de meer recreatieve fietsers onder ons start op dinsdag 7 juli a.s. de jubileum editie van de Drentse Fiets4Daagse. Een bijzondere gelegenheid in verband met de 50ste editie die Westerbork uiteraard niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan. In de week van 7 t/m 10 juli staat het dorp dan ook bol van de activiteiten tijdens de 50ste editie van de Drentse Fiets4daagse.

Allergrootste gratis ontbijt van Nederland op de tweede dag Op woensdag 8 juli nemen maar liefst 1.800 mensen aan tafel plaats in de straten van Westerbork voor het allergrootste gratis ontbijt van Nederland, speciaal voor de deelnemers van de Drentse Fiets4daagse. Met deze ludieke actie wordt er aandacht gevraagd voor de 50ste editie van een geweldig fietsevenement.

Nieuw record voorinschrijvers Fiets4Daagse startplaats Westerbork Dat fietsen weer helemaal terug is van weggeweest blijkt wel uit de hoeveelheid voorinschrijvers van de Fiets4Daagse startplaats Westerbork. Halverwege juni hadden zich al ruim 30% meer deelnemers aangemeld voor de Drentse Fiets4Daagse met als startplaats Westerbork. De starters komen uit alle windstreken van Nederland; Tilburg, Gouda, Ridderkerk, Waalwijk en Egmond-Binnen zijn enkele plaatsen waarvan de deelnemers starten op dinsdag 7 juli a.s. in Westerbork om de gastvrijheid tijdens deze unieke week te ervaren. En wat minstens zo belangrijk is: steeds meer jonge gezinnen met kinderen fietsen mee, een nieuwe trend.

Kijk voor aanvullende informatie op www.fiets4daagse.nl

-einde persbericht-

Noot aan de redactie (