Unit4 geeft Canadian Diabetes Association inzicht in en controle over donaties

Utrecht - 07. July 2015

De Canadian Diabetes Association (CDA) kiest voor Business World van Unit4. De ERP-oplossing ondersteunt de vereniging bij het volbrengen van hun missie op het gebied van fondsenadministratie en hun verantwoordingsplicht.

Het CDA, een van de grootste charitatieve zorgorganisaties van Canada, ondersteunt diabetici en werkt aan het voorkomen van de ziekte en gevolgen van diabetes. De vereniging had behoefte aan een systeem dat kan omgaan met complexe financiele vraagstukken. Financiele efficientie is van groot belang voor het aantrekken van donaties, voor het meest optimale gebruik van financiele middelen en voor het meten en rapporteren over investeringen en resultaten.

Unit4 Business World maakt automatische workflows en goedkeuringen mogelijk, wat het CDA een aantoonbare besparing oplevert. Daarnaast zorgt het onderliggende People Platform ervoor dat de vereniging geen kostbare, op maat gemaakte, oplossing hoeft te gebruiken. Hierdoor kunnen geautoriseerde gebruikers veranderingen doorvoeren die automatisch worden doorgevoerd in de rest van het systeem. Daarnaast profiteert het CDA van een goede gebruikerservaring, de juiste informatie op het juiste moment en flexibiliteit.

"Donaties geven blijk van het vertrouwen dat we krijgen van onze donateurs", aldus Nigel Carpenter, Chief Information Officer van het CDA. "Het is daarom van groot belang dat we al het geld dat we ontvangen investeren in hulp voor de diabetici en in onderzoek naar medicijnen. De ervaring van Unit4 in onze sector en de nieuwste versie van Business World passen bij al onze wensen, zonder dat we een oplossing op maat afnemen."

Het CDA neemt de nieuwste versie van Unit4 Business World af en maakt gebruik van de modules Tasks, Timelines, People Planner, Project Planner en Expenses.

Unit4 ondersteunt meerdere non-profit klanten wereldwijd, waaronder Save the Children, het Leger des Heils, het Rode Kruis en Conservation International.

About the company

Unit4 is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties. Met ruim 4000 medewerkers wereldwijd genereert Unit4 een jaarlijkse omzet van meer dan 500 miljoen euro. Unit4 levert ERP, branchegerichte en best-in-class applicaties. Duizenden organisaties uit sectoren als zakelijke en publieke dienstverlening, onderwijs, non-profit, vastgoed, groothandel en financiele dienstverlening werken met business software van Unit4. Unit4. In business for people.