Update waterstoring Vitens Zaltbommel


Laatste update: 8 juli 2015.

Vitens heeft ons vanochtend laten weten dat de grote transportleiding tussen Kolff en Zaltbommel is gemaakt. Er zijn monsters genomen. Deze moeten uitwijzen of het water in aanraking is geweest met bacterien.

Het waterbedrijf hoopt spoedig duidelijkheid te hebben. Uiterlijk vrijdag hoopt Vitens het preventieve kookadvies te kunnen intrekken. Daarom geldt nog steeds het advies om drinkwater drie minuten te koken voordat u het gebruikt.

Vitens stuurde vannacht en vanochtend brieven en mails naar de inwoners voor wie het advies geldt. Een kaartje van het gebied vindt u op waterstoring.nl . Heeft u geen mail/brief gehad maar denkt u dat u wel in het gebied zit? Bekijk de lijst met postcodes op de website van Vitens. Staat uw
postcode erbij, dan geldt het advies ook voor u. Vitens informeert u als het preventieve kookadvies kan worden ingetrokken.

Vragen of klachten?
Ga voor actuele informatie over de storing naar waterstoring.nl. Heeft u vragen of klachten? Bel Vitens via het gratis storingsnummer 0800 0359 (24 uur per dag, 7 dagen per week).