Verkeersmaatregelen in verband met kermis


Van woensdag 15 juli 07.00 uur tot en met donderdag 23 juli +- 21.00 uur afsluiting voor alle verkeer, behalve voetgangers, van:

* Peperstraat, tussen Markt en Prins Bernhardstraat (uitgezonderd bestemmingsverkeer),
* Markt (verlengde Peperstraat),
* Maastrichterweg tussen Markt en Emmalaan, inclusief Kloosterplein. Het Kloosterplein is in deze periode niet beschikbaar als parkeerterrein.
* Markt en Luikerweg (=provinciale weg N69) tussen Waalreseweg en Dommelseweg.

Het gemeentehuis, Cultuurcentrum De Hofnar en de appartementen/bedrijven aan de Hofnar, zijn bereikbaar via de Bakkerstraat. De twee verharde parkeerterreinen op sportpark Den Dries aan de Pastoor Heerkensdreef zijn in gebruik voor de salon- en pakwagens van de kermisexploitanten.

Gewijzigde route bussen

De bussen volgen vanaf woensdag 15 juli een gewijzigde route. Haltes op de Markt zijn niet in gebruik. Hermes maakt gewijzigde route en halteplaatsen tijdig bekend.

Verplaatsing weekmarkt op 16 en 23 juli

Op donderdag 16 en 23 juli is de weekmarkt op het Carillonplein (parkeerterrein aan de Beiaardstraat-Torenstraat), de Kerkweg en een gedeelte van de Dijkstraat tot aan het Kerkeveld. Het Carillonplein is op deze dagen niet beschikbaar als parkeerterrein.
Verder zijn op 16 en 23 juli van 02.00 tot 22.00 uur het gedeelte van de Kerkweg tussen Beiaardstraat en Torenstraat, de Beiaardstraat en Torenstraat, afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers.