Denk mee over kunstwerk in 't Duyfrak


08 jul 2015

Er komt een kunstwerk in 't Duyfrak. Woont u in deze wijk, heeft u ideeen over een kunstwerk dat past bij de identiteit van de wijk en weet u er een goede locatie voor ? Deel uw suggesties met de gemeente!

De projectontwikkelaars van 't Duyfrak dragen gezamenlijk bij in de kosten voor een kunstwerk in de wijk. De gemeente is blij met deze toezegging en spant zich, via de gemeentelijke adviescommissie voor Beeldende Kunst, in om het kunstwerk te realiseren. Daarbij is uw inbreng gewenst.

Deel uw suggesties!
Om dit bijzondere project uit te voeren, doet de gemeente een beroep op inwoners uit de wijk. Uw ideeen voor thema's, uitstraling, te gebruiken materialen en een goede locatie zijn zeer welkom. Het kunstwerk dient verwantschap te hebben met de cultuurhistorie van de wijk. Het kunstwerk moet
passen bij de identiteit van de wijk en dient deze identiteit zo mogelijk te versterken.

Commissie voor Beeldende Kunst
Uw suggesties zijn van harte welkom. Bovendien benoemt het college twee inwoners uit de wijk die tijdelijk zitting nemen in deze commissie. De commissie brengt vervolgens advies uit aan het college. Het college beslist uiteindelijk over het te plaatsen object.

Dus ....
Woont u in 't Duyfrak en heeft u ideeen over een thema met betrekking tot dit nieuwe kunstobject? Laat het ons weten. Stuur een briefje (postzegel niet nodig) naar: Gemeente Katwijk, de heer J. van der Bent, Antwoordnummer 14009, 2220 VB Katwijk onder vermelding van kunstwerk Duyfrak. Of stuur
een e-mail naar j.vanderbent@katwijk.nl.

Vermeld duidelijk uw naam en adres en geeft u a.u.b. aan of u tijdelijk zitting wilt nemen in de adviescommissie voor beeldende kunst. Bij meerdere reacties past het college een selectie toe wie tijdelijk zitting zal nemen. U kunt reageren t/m 31 augustus.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met team Communicatie van de gemeente Katwijk, tel. 071 406 5678 of via het e-mailadres communicatie@katwijk.nl.