Consultatiebureau CJG Heenvliet is verhuisd


08 juli 2015

Vanaf 8 juli zit de vestiging van het consultatiebureau van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Heenvliet in een ander pand. De bezoekers kunnen voortaan terecht in de vestiging aan de Bloemendaele 2a in Heenvliet.

Het voormalige pand aan de Stationsstraat was hoognodig aan renovatie toe. De investering die dat met zich mee zou brengen, staat echter niet in verhouding tot het gebruik door het consultatiebureau. Verhuizen was daarom de beste optie. Het bureau heeft nu een plek gevonden in het gebouw van
Villa Kinderkresj aan de Bloemendaele 2a.

Het consultatiebureau is onderdeel van het Centrum van Jeugd en Gezin waar iedereen terecht kan voor alle vragen over opgroeien en opvoeden. Het nieuwe pand is een bestaand pand van de Stichting Kinderopvang Nissewaard en het werk van het consultatiebureau past daar goed bij.

Samenwerking

Kees Dijkman, wethouder Jeugd in Nissewaard is verheugd over de samenwerking tussen de verschillende partijen: "De stichting Kinderopvang Nissewaard heeft enthousiast meegewerkt om het bureau in betrekkelijk korte tijd een plek te geven. Daardoor kunnen ouders uit Heenvliet en Geervliet met
hun pasgeborenen dichtbij huis terecht."

Op 8 juli opent het consultatiebureau zijn deuren voor de clienten. Na de zomervakantie wordt het bureau nog officieel geopend.

Voor vragen kunnen mensen terecht bij de hoofdlocatie van het Consultatiebureau Nissewaard op de Hoogwerfsingel 2 in Spijkenisse telefoon: 0181 - 23 71 00 of bij cjgnissewaard.nl/contact.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Aart van Kapel.

Persbericht
Datum: 7 juli 2015
Persbericht: 15/PB063