Nederland ICT verwelkomt nieuwe leden


8 jul 2015

Nederland ICT heeft de afgelopen periode weer nieuwe leden mogen verwelkomen. We stellen ze aan u voor:

AET Europe (Arnhem)

AET Europe richt zich sinds 1998 op IT security. Het bedrijf ontwikkelt state-of-the-art beveiligingsoplossingen gebaseerd op wereldwijd geaccepteerde software standaarden. De focus ligt op authenticatie, digitale handtekening en het managen van eID's voor clients, server en mobiele
omgevingen. De oplossingen worden gebruikt bij de overheid, gezondheidszorg, financi*le sector en beursgenoteerde ondernemingen.
www.aeteurope.nl

Continue IT B.V. (Voorthuizen)

Continue IT levert IT-producten, oplossingen en diensten voor MKB-bedrijven en middelgrote non-profitorganisaties. Ze zijn actief bij onder meer autobedrijven, productiebedrijven, dienstverleners & consultancybureaus, goede doelenorganisaties en verenigingen, zorg-/ thuiszorginstellingen en in
het onderwijs. Continue IT werkt al sinds 1994 voor klanten met 5 tot 500 werkplekken.
www.continue.it

Dimension Data (Barneveld)

Dimension Data, opgericht in 1983, is een wereldwijde leverancier van ICT-services en -oplossingen, die gebruik maakt van zijn technologie-expertise, wereldwijde mogelijkheden voor service- en dienstverlening, en ondernemingskracht om de bedrijfsambities van zijn klanten waar te maken.
Dimension Data is lid van de NTT Group.
www.dimensiondata.com.

Internetbureau Haboes b.v. (Amsterdam)

Haboes ontwikkelt Managed Open Source internetoplossingen met een sterkte focus op maatwerk ontwikkeling binnen WordPress. Actief binnen (online) publishing en organisaties die contentmarketing op professioneel niveau uitvoeren.
www.haboes.nl