Martin van Daalen nieuw lid Comite 4 en 5 mei Texel


printprint favoriet toevoegenfavoriet toevoegen

[8 juli 2015]

Met ingang van 6 juli is de heer Martin van Daalen toegetreden als lid van het Comite 4 en 5 mei Texel. De heer Van Daalen is lid op persoonlijke titel.

Martin van Daalen was van 1979 tot medio 2014 werkzaam bij het Ministerie van Defensie bij het Korps Mariniers en heeft tijdens deze periode diverse functies verricht, zijn laatste functie was Stafadjudant bij het Commando DienstenCentra in Utrecht. Hij trad onder andere op als
vertrouwenspersoon voor collega's en burgers en was gespreksleider bij adaptatiegesprekken en evaluatiegesprekken van militairen die terugkeerden van uitzendingen. De kennis, ervaring en expertise die hij meebrengt vanuit zijn functies over de huidige (moderne) missies zet hij graag in ten
gunste van het Comite. Hij kijkt er naar uit om onderdeel van het bestaande team te worden en de zienswijzen, kennis en huidige koers van het Comite uit te dragen en voort te zetten.

Het Comite 4 en 5 mei Texel organiseert jaarlijks diverse bijeenkomsten en herdenkingen voor inwoners en veteranen. De leden van het Comite worden bij voorkeur in juni benoemd voor een periode van 4 jaren, deze termijn kan maximaal 2 x verlengd worden.