Sociaal Wijzer Drimmelen


Sociaal Wijzer Drimmelen

Zoek u een thuiszorgorganisatie, een fysiotherapeut of een instelling voor geestelijke gezondheidszorg? Kijk dan op www.SociaalWijzerDrimmelen.nl.

Hier vindt u een handzaam overzicht van zorgaanbieders in de regio.

De organisatie van zorg in Nederland is per 1 januari dit jaar veranderd. De AWBZ is vervangen door de Wet Langdurige Zorg. De vroegere AWBZ-zorg voor thuiswonenden is daarmee een verantwoordelijkheid van de gemeente.

Het aantal aanbieders, waarmee de gemeente contracten heeft, is daarom flink uitgebreid. Het is belangrijk voor inwoners te weten welke vormen van ondersteuning en zorg in Drimmelen beschikbaar zijn. Informatie daarover moet eenvoudig toegankelijk zijn. WWZ-Drimmelen en SWO Drimmelen hebben
daarom de SociaalWijzer opgezet. Voorlopig gaat het om informatie die met de Wmo te maken heeft. Maar ook informatie die te maken heeft met Jeugdzorg en de Participatiewet wordt later op de website toegevoegd.

Organisaties die actief zijn op sociaal gebied in de gemeente Drimmelen en daarom ook willen worden opgenomen in www.SociaalwijzerDrimmelen.nl kunnen contact opnemen via de Redactie, sociaalwijzerdrimmelen@wwz-drimmelen.nl. Hetzelfde geldt voor het melden van mogelijk gewenste wijzigingen in
de informatie.