Houd strandje in Veen schoon!


Houd strandje in Veen schoon!

Met al dat mooie weer is het heerlijk genieten aan het water. Zo ook aan het strandje in Veen.

Met de realisering van dit strandje is een langgekoesterde wens van de gemeenschap uit Veen in vervulling gegaan. Lekker dicht bij huis vertoeven aan de Maas. Fijn toch?

Alleen jammer dat veel bezoekers er zoveel rommel achter laten, hetgeen het verblijf en het genieten er niet aangenamer op maken. Dat is toch triest! We hebben als gemeenschap veel tijd en geld gestoken om in Veen een mooie strandvoorziening te realiseren. Laten we het dan ook met elkaar
netjes houden.

Neem afval gewoon weer mee naar huis en laat geen troep achter. Het laten liggen van afval is ook nog gevaarlijk voor bezoekers. Bijvoorbeeld achtergebleven glas dat onder het zand verdwijnt waar bezoekers dan vervolgens in kunnen trappen met alle gevolgen van dien. Denk hierbij ook met name
aan de kinderen die daar rondlopen en aan het spelen zijn.

Dus: maak er geen rommel van. Spreek elkaar er op aan.

De gemeente Aalburg probeert zoveel als mogelijk het afval op te ruimen, maar is niet verantwoordelijk voor de gevolgen die kunnen ontstaan door achter gebleven afval.

Zullen we met elkaar afspreken dat we het strandje in Veen nu na gebruik schoon achterlaten? Dan kunnen we met z'n allen daar nog lang blijven genieten.