Prometheus opnieuw ruim vertegenwoordigd in de Bestseller Top 60


Prometheus opnieuw ruim vertegenwoordigd in de Bestseller Top 60

Verhoef - Lieve mamaLieve mama, de thriller van bestsellerauteur Esther Verhoef is deze week vier plaatsen gestegen in de Bestseller Top 60 van het CPNB en hiermee op een mooie vijfde plaats gekomen. Dit is de veertiende week dat Lieve mama op de bestsellerlijst staat. De eerste druk van Lieve
mama verscheen maart jl in 100.000 exemplaren. Verhoef was eerder te gast bij Tijd voor Max en Koffietijd, en er verschenen grote interviews in Algemeen Dagblad, de Telegraaf en de regionale bladen. Bekijk hier de Bestseller Top 60.

Naast Lieve mama staat Prometheus met meerdere titels in de lijst van het CPNB. Griet op de Beeck staat met twee titels al geruime tijd tussen de bestsellers. Kom hier dat ik u kus, dat vorig jaar september verscheen en waar meer dan 100.000 exemplaren van werden verkocht, is al veertig weken
te vinden op de lijst. Deze week is het boek een plek gestegen en hiermee op nummer 9 uitgekomen. Haar voorlaatste boek Vele hemels boven de zevende, dat in januari 2013 uitkwam, is ook al maandenlang een bestseller en steeg deze week weer een plek naar nummer 34.

Alexander Muenninghoff is met zijn boek De stamhouder, dat vorig jaar oktober verscheen bij Prometheus, vijf plaatsen omhoog gegaan. De stamhouder staat voor de 33e week in de top 60 en werd onlangs genomineerd voor de longlist van de Libris Geschiedenis Prijs 2015.

De thriller De grenzeloze van Jussi Adler-Olsen staat nu voor de twaalfde week in de lijst. Onlangs ontving dit nieuwste deel in de Serie Q, waarvan in Nederland meer dan 800.000 exemplaren zijn verkocht, vier sterren in Knack en vijf sterren op Hebban.nl.