Centrum en strand meer betrokken bij evenementen op circuit


Om het centrum en het strand meer te betrekken bij evenementen die op het circuit plaatsvinden, zoals DTM Zandvoort, is er begin van dit jaar een werkgroep `Big Five' gestart.

Gerard Kuipers, wethouder Toerisme en Economische Zaken: "Door de goede samenwerking tussen partijen worden het centrum, het strand en het circuit steeds meer met elkaar verbonden. Er worden spectaculaire randactiviteiten georganiseerd en steeds meer Zandvoortse ondernemers doen mee door hun
menu's of etalages aan de thema van het evenement aan te passen".

DTM Zandvoort
In het weekend van10 tot en met 12 juli is DTM Zandvoort voor de 15^e keer op het asfalt van het Circuitpark Zandvoort. De indrukwekkende bolides zijn populair bij racefans uit binnen- en buitenland.
Meer informatie over het evenement is te vinden op www.cpz.nl/nl/home.

Muziek in het dorp

Om het DTM-weekend in te luiden is er vrijdag 10 juli om 19.00 uur een optreden van zangeres Loona op het Raadhuisplein in Zandvoort. Loona is bekend van zomerhits als `Vamos a la Playa' en `Bailando'.

Dancing in the Streets
Op zaterdag 11 juli staat om 20.00 uur Dancing in the Streets op het programma! Een jaarlijks terugkerende muziekfestival. Op diverse podia in het centrum van Zandvoort zullen prominente dj's hun opzwepende platen draaien.