Een op 365! Een superleuke dag voor jonge mantelzorgers!


Ben je tussen de 8 en 24 jaar en zorg je voor je zieke broertje, zusje, vader, moeder of een ander belangrijk persoon in je leven? Dan zijn we op zoek naar jou! Het GOW Welzijnswerk organiseert, samen met drie andere welzijnsorganisaties, een speciale dag voor jullie; jongeren die opgroeien
met zorg. De dag wordt georganiseerd voor jongeren in de gemeenten Bergeijk, Bladel en Eersel. Herken jij jezelf hierin of ken je iemand die dit doet, lees dan verder!

Soms is het best zwaar en lastig om op jonge leeftijd voor iemand anders te mogen of moeten zorgen. We vinden dat heel bijzonder en willen jullie daarom een leuke dag bezorgen vol met spannende activiteiten (survival, paintball en/of kanoen) en als afsluiting wat lekkers te eten. En je mag
iemand meenemen, omdat samen nu eenmaal veel fijner is.

Dus kom naar `Een op 365' op 29 augustus bij ROFRA in Valkenswaard. We verzamelen ongeveer rond half twee. Deelname is GRATIS!

Aanmelden?

Stuur een mail naar info@gowwelzijnswerk.nl of bel naar 0497-514746. We nemen vervolgens contact met je op voor de verdere aanmeldgegevens. Ook met vragen kun je altijd bij ons terecht.

We hopen jullie te zien op 29 augustus!