Taart voor winnaars tekenwedstrijd 20.04.2011


20.04.2011
Afgelopen middag (15.30 uur) gaf illustrator The Tjong-Khing zes van zijn boeken, met daarin een persoonlijke illustratie, en drie verjaardagspartijtjes weg aan prijswinnaars van de tekenwedstrijd van de gelijknamige tentoonstelling Zuiderzee met taart.

Het Zuiderzeemuseum organiseerde twee verschillende tekenwedstrijden: `Wat wil ik later worden' en een kleurplaatactie in samenwerking met DEEN supermarkten. Na de prijsuitreiking genoten de winnaars, hun ouders en grootouders van een echt taartje met ranja.

Prijswinnaars `Wat wil ik later worden'
Rick op de Weegh (10jaar) 1^e
Evi van Geel (10jaar) 2^e

Geert Wijnands (6jaar) 1^e
Sara Janzen (7jaar) 2^e

Milou van Geel (5jaar) 1^e
Benjamin van Dijk (5jaar) 2^e

Prijswinnaars van de DEEN-actie `Win een verjaardagspartijtje'
Roos Kooij (8jaar)
Mick Salden (9jaar)
Anne Leek (4jaar)

Over het Zuiderzeemuseum
Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen richt zich op kunst, cultuur en erfgoed rondom het voormalige Zuiderzeegebied en het huidige en toekomstige IJsselmeergebied. Door zijn activiteiten, aanpak en samenwerking heeft het museum een internationale uitstraling en publieksbereik.

Gemeenschappen, ambachten en water staan centraal. Het museum bestaat uit een openluchtcollectie in de vorm van een museumpark en een binnenmuseum met een grote hoeveelheid expositieruimtes voor vaste presentaties en tijdelijke tentoonstellingen. Het museum verzorgt daarnaast regelmatig
presentaties in binnen- en buitenland. www.zuiderzeemuseum.nl
............................................................................................................................................................
Noot voor de redactie,