Nieuwe SUBWAY Nijmegen vol gas van start

8 juli 2015

Nieuwe SUBWAY Nijmegen vol gas van start

Nijmegen, 7 juli 2015 - Tijd voor een korte pitstop? In Nijmegen is een SUBWAY restaurant geopend in de shop van het TinQ pompstation aan de Heyendaalseweg 94, in de schaduw van het Radboudumc. Het is in Nijmegen alweer de vijfde vestiging van het wereldwijd bekende merk.

Dit nieuwe restaurant is in goede handen bij de familie Van Hoogstraten, tevens eigenaar van beide SUBWAY restaurants in het centrum van Nijmegen (Augustijnenstraat 6 en Marikenstraat 30). Eef en Marjan van Hoogstraten hebben de bedrijfsleiding van dit nieuwe restaurant toevertrouwd aan dochter Madelon (23), die een horecamanagementopleiding heeft afgerond en bovendien al vijf jaar werkzaam is in de winkels van haar ouders. "Zij kent de kneepjes van het SUBWAY-vak", zegt vader Eef, "en weet als geen ander waar de klanten bij ons op kunnen rekenen. Namelijk voor ieder wat wils, klaargemaakt waar je bij staat."

Shop-in-shoplocatie

SUBWAY Nederland richt zich niet alleen op traditionele locaties, zoals in winkelcentra en op bedrijventerreinen. De focus ligt in toenemende mate op non-traditionele plekken; overal waar consumenten samenkomen. Bijvoorbeeld in `shop-in-shop'-vestigingen, food courts, stations, universiteitsgebouwen en luchthavens. En in Nijmegen dus in een pompstation. "Met deze locatie waren we al een tijdje bezig, maar het is dan eindelijk gelukt. Dicht bij studenten en bij het hardwerkende ziekenhuispersoneel. Het bijzondere van deze locatie is natuurlijk dat weggebruikers hier even een pitstop kunnen maken, in de vorm van het nuttigen van een heerlijke Sub."

Eerlijk en transparant concept

Steeds meer Nederlandse ondernemers geloven in deze American Dream op Nederlandse bodem en sluiten zich aan bij de snelst groeiende quickserviceformule ter wereld. Een van de oorzaken van deze groeispurt is volgens multi-owner Van Hoogstraten dat veel SUBWAY franchisenemers groter denken dan een store. "Als je de smaak te pakken hebt, ben je snel hongerig naar meer", legt hij uit. "Heb je deze formule eenmaal in de vingers, dan ga je vooruitkijken en dromen van nog een store. Het heerlijke van dit concept is dat je echt eigen baas bent, maar wel op de steun kunt rekenen van mensen die dit bedrijf tot in de vezels kennen. Dat geeft een vertrouwd gevoel en stimuleert om het beste uit jezelf te halen."

Persoonlijke sandwich

Gasten kunnen ook bij dit vijfde SUBWAY restaurant in Nijmegen kiezen voor een van de klassieke Subs op het menu en die vervolgens personaliseren met hun keuze aan brood, groenten, kaas en saus. Zo is de hoeveelheid calorieen en vet goed te bepalen. Het brood wordt ter plaatse gebakken en belegd met heerlijke ingredienten. De bereiding duurt slechts tweeenhalve minuut.

Submarine sandwich

SUBWAY restaurants danken hun naam aan de `submarine sandwiches` of `Subs'. Het handelsmerk van deze Subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeer (submarine). Naast deze Subs zijn bij SUBWAY restaurants onder andere overheerlijk flatbread, salades en Amerikaanse Cookies verkrijgbaar.

Over de SUBWAY organisatie

SUBWAY restaurants is wereldwijd de grootste organisatie in de Quick Service Industry met inmiddels 44.000 vestigingen in 110 landen. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Nederland telt momenteel 173 SUBWAY(R) restaurants. Bij SUBWAY(R) restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke Subs, bereid op versgebakken brood. Elke Sub wordt ter plekke, voor de ogen van de klant bereid. De SUBWAY(R) formule staat bekend om haar vele keuzemogelijkheden, waarbij consumenten zelf invloed hebben op de voedingswaarden.