Verkoop vakantiehuizen in de Achterhoek gestart

Lunteren, 8 juli 2015 - Het TopParken vakantiepark "Residence Lichtenvoorde" gelegen in het buitengebied van Lichtenvoorde aan de Boschlaan, is recentelijk gestart met de ontwikkeling van een nieuw hoofdgebouw. Met deze nieuwe ontwikkelingen en bijbehorende faciliteiten geven zij in het weekend van 18 juli het startsein voor de verkoop van vakantiehuizen. Bekijk het vakantiepark met het nieuwe hoofdgebouw op zaterdag 18 juli vanuit de lucht tijdens een helikoptervlucht.

In het nieuwe hoofdgebouw bevindt zich onder andere een zwembad en restaurant. Mede door deze faciliteiten is het nieuwe hoofdgebouw een grote aanwinst voor het park en speelt het in op de behoefte van de gasten voor zowel een vakantie als de aankoop van een vakantiehuis. Men kan nu nog meer genieten van een vakantie of een eigen vakantiehuis in de Achterhoek. Baantjes trekken in het nieuwe zwembad of uitgebreid dineren is binnenkort mogelijk op Residence Lichtenvoorde. Vanwege de centrale plek van het hoofdgebouw zullen deze nieuwe faciliteiten de rust op en rondom het vakantiepark niet verstoren en blijft er de mogelijkheid om de prachtige waterrijke omgeving in alle rust te ontdekken.

Op het vakantiepark worden vakantiehuizen aangeboden voor volledig eigen gebruik of voor (gedeeltelijke) verhuur. Door onder andere de crisis is de populariteit voor het investeren in een vakantiehuis een waardevast alternatief gebleken ten opzichte van traditionele beleggingsvormen en financiele producten. Dit, in combinatie met de nieuwe faciliteiten, maakt het project zeer interessant voor investeerders. Wegens het verkrijgen van een vaste verhuurdeal wordt tijdelijk een gegarandeerd meerjarig netto rendement gegeven van 8%. Er zijn vier vakantiehuizen beschikbaar met deze rendementsgarantie voor Euro 109.500,- inclusief eigen kavel, tuinaanleg en complete inventaris.

Zaterdag 18 t/m maandag 20 juli organiseert TopParken open huis dagen op Residence Lichtenvoorde. Dit is het moment om kennis te maken met het vakantiepark en natuurlijk de ontwikkelingen die op korte termijn zullen plaatsvinden. Op zaterdag 18 juli kan men een spectaculaire helikoptervlucht maken vanaf het vakantiepark om de omgeving vanuit een ander perspectief te bekijken. De open huis dagen zijn ook zeer geschikt voor (klein)kinderen, tijdens deze dagen staat er namelijk een professioneel entertainmentteam voor hen klaar en mogen zij gratis gebruik maken van diverse faciliteiten.

Meer informatie: www.chaletindeachterhoek.nl

Residence Lichtenvoorde | Koemaatsdijk 1 | Lichtenvoorde | Tel: 088 - 500 2464 of 06-1137 0071