Ludieke actie SPIE medewerkers op nieuwe botlekbrug

De bouw van de nieuwe Botlekbrug, waar SPIE een grote rol in heeft gespeeld, nadert zijn einde. Een groep medewerkers van SPIE bedacht een ludieke stunt: gewapend met auto's, busjes, een vrachtwagen, vlaggen en de bijbehorende PBM's werden de medewerkers gefotografeerd terwijl de brug - onder zware veiligheidseisen - omhoog ging.

Op het moment dat het wegdek in de top zat, werden foto's gemaakt vanuit een hoogwerker. Hiermee zijn de medewerkers een van de eersten en waarschijnlijk ook de laatsten die ooit op een brugdek mee omhoog mochten.

Over SPIE

Als onafhankelijk Europees leider in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie, verbetert SPIE de wereld door lokale en regionale autoriteiten en bedrijven te helpen met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van energiezuinige en milieuvriendelijke installaties en fabrieken. Met ruim 38.000 medewerkers verdeeld over 550 vestigingen in 35 landen genereert SPIE een pro forma omzet van Euro5,22 miljard en een resultaat van Euro334 miljoen in 2014.

www.spie-nl.com

www.facebook.com/SPIENederland

www.twitter.com/SPIENederland

www.linkedin.com/company/spie-nederland