Voorlopig Ontwerp stadspark Vitushof


Laura Kort

De gemeente Hilversum gaat het Vitushof aan de Schapenkamp opnieuw inrichten. Het voorlopig ontwerp voor het stadsparkje is nu in te zien.

Inzien van het voorlopig ontwerp kan vanaf thuis via onze website via hilversum.nl/schapenkamp

Proces

De landschapsarchitect van de gemeente heeft op basis van ideeen uit een werkgroep van omwonenden, het Aloysiuscollege en gemeenteambtenaren, een schetsontwerp gemaakt. Dit schetsontwerp is met werkgroep en met de buurt besproken en vervolgens aangepast. De leden van de werkgroep hebben ook de
naam gekozen voor het parkje: Vitushof. Nu leggen we dit ontwerp voor aan alle belanghebbenden zodat iedereen kan reageren.

Reageren

Wij horen graag uw reactie! Dat kan tot en met 26 augustus 2015. Op basis van de reacties kunnen er nog wijzigingen in het ontwerp worden verwerkt. Stuur uw reactie naar Roelie Morskate, per mail: r.morskate@hilversum.nl of per post naar Gemeente Hilversum, t.a.v. mw. R. Morskate, Afdeling
Projectmanagement, Postbus 9900, 1201 GM Hilversum.

Vervolg

De gemeente kijkt of en hoe reacties het ontwerp nog kunnen verbeteren. De indieners krijgen hierover bericht, en daarna zal het college van burgemeester en wethouders het definitief ontwerp vaststellen. De uitvoering staat gepland in het voorjaar van 2016.