Nieuwe huurder gezocht voor `Het Lokaal' in Mijdrecht


Foto: Het lokaal

Interesse? Meld het de gemeente!

Aan de Rondweg in Mijdrecht, langs de langparkeerplaats, staat `Het Lokaal'. Dit gebouw heeft een oppervlakte van circa 355 vierkante meter.

De gemeente is eigenaar van het pand en op zoek naar een nieuwe invulling. Heeft u, uw bedrijf of organisatie wellicht interesse om (een deel van) het pand te huren? Maak uw belangstelling dan bij de gemeente bekend. Alle plannen om te komen tot een invulling zijn welkom.

Heeft u ideeen maar zijn die wellicht nog niet in concrete plannen uitgewerkt? Ook dan wordt u verzocht dit kenbaar te maken. De hoogte van de huur is mede afhankelijk van de uiteindelijke invulling van het pand. Met deze inventarisatie wil de gemeente een duidelijk beeld krijgen wie
geinteresseerd zijn in gebruik van het pand.

Vervolg
Inwoners, ondernemers, instellingen of verenigingen met plannen worden uitgenodigd om deze kenbaar te maken. U wordt verzocht uw plan, met toelichting waarom het volgens u belangrijk is dat dit een plek krijgt in Het Lokaal voor 20 juli 2015 per mail (grondzaken@derondevenen.nl) of per post
(postbus 250, 3640 AG Mijdrecht) naar de gemeente te sturen. Vergeet niet ook uw contactgegevens te vermelden. Op basis van de inzendingen neemt de gemeente een besluit over het toekomstig gebruik van het gebouw.

Vragen
Heeft u vragen of wilt u het pand en keer bekijken? Dan kunt u contact opnemen met Anne Wytske Bosman, team Vastgoed via T. 0297 29 16 16 of E. grondzaken@derondevenen.nl.