Werkzaamheden aan toe- en afritten A1/N525 in Laren


09 juli 2015 - Nieuwsartikel

De provincie Noord-Holland werkt aan de verbreding van de Hilversumseweg (N525). Met deze verbreding verbetert de provincie de doorstroming van het verkeer en verhoogt zij de verkeersveiligheid.

Van 13 tot en met 17 juli wordt 's avonds en 's nachts gewerkt aan de toe- en afritten van de A1 in Laren (afrit 9).

De werkzaamheden vinden plaats tussen 21.00 uur en 05.00 uur. Afwisselend wordt een van de toe-/afritten afgesloten. Verkeer wordt ter plekke omgeleid via een andere toe-/afrit van de A1 of via de A27. Hierdoor blijven Hilversum en Laren bereikbaar.

Informatie

Meer informatie is te vinden op de website www.infoN525.nl. Omwonenden en weggebruikers kunnen met vragen terecht bij het provinciaal Servicepunt Wegen en Vaarwegen: 0800 - 0200 600 (gratis) of mailen naar: infoN525@noord-holland.nl.

De provincie Noord-Holland werkt aan de Hilversumseweg (N525) om de doorstroming, veiligheid en leefbaarheid in de Gooi en Vechtstreek te verbeteren.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel