U kent vast iemand die een `lintje' verdient!


09/07

U kent vast iemand die een `lintje' verdient!

[IMG]

Foto: Gedecoreerden tijdens de lintjesregen 2015 v.l.n.r. staand; de heer Joseph, mevrouw Krijnen - van Gog, de heer Heerschop, de heer Baaij en mevrouw Van Paridon - de Graaf.

Ere wie ere toekomt

Wilt u iemand voordragen voor een Koninklijke onderscheiding? Neem dan eerst contact op met de gemeente. Na overleg kan in grote lijnen aangegeven worden of de verdiensten bijzonder genoeg zijn voor een Koninklijke onderscheiding. Ook krijgt u uitleg over de werkwijze.

Wilt u een Koninklijke onderscheiding aanvragen voor de Algemene Gelegenheid (lintjesregen) van 2016, lever de aanvraag dan in voor maandag 24 augustus 2015! Aanvragen die later binnen komen, worden in behandeling genomen voor de Algemene Gelegenheid van april 2017.

Algemene informatie vindt u op de site www.lintjes.nl

Antwoord op uw gerichte vragen krijgt u door contact op te nemen met Gertine de Boer, tel. 6928859, e-mailadres g.deboer@bussum.nl twitter @kabinetbussum

Alle aanvragen worden vertrouwelijk behandeld.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------