Warming-up met Olga Commandeur


Warming-up met Olga Commandeur

Als ambassadrice van de Parkinson Vereniging zal oud-atlete en tegenwoordig televisie presentatrice Olga Commandeur een spectaculaire warming-up verzorgen op de maandagmiddag voorafgaand aan de 99^ste Vierdaagse.

Tussen 14:30 en 15:30 uur zal het podium op de Wedren veranderd zijn in een soort sportzaal, waar Olga Commandeur, live begeleid door een muziekband, de wandelaars zal aansporen mee te doen met een aantal oefeningen om de (wandel)spieren wat losser te maken.

De feestelijke warming-up werd in 2014 voor het eerst gehouden en was meteen een doorslaand succes. Honderden wandelaars grepen de gelegenheid aan om onder leiding van Commandeur, presentatrice van het bekende dagelijkse tv-programma `Nederland in beweging', gezellig met elkaar `sur place' te
sporten.

Olga Commandeur vindt het leuk de Vierdaagse wandelaars op deze wijze alvast in beweging te krijgen, nog voordat het startschot voor de 99^ste Vierdaagse is gelost. Daarbij grijpt ze de gelegenheid aan om ook nog eens de aandacht te vestigen op de Parkinson Vereniging, die zich al 40 jaar
inzet voor een beter leven voor iedereen met de diagnose parkinson. De Parkinson Vereniging heeft, net als bijna 200 andere goede doelen, een aantal flink wandelaars die als sponsorloper met hun sportieve prestatie tijdens de Vierdaagse geld inzamelen voor `hun' goede doel.