slachtoffer vastgebonden na woningoverval


slachtoffer vastgebonden na woningoverval

Laatste update:
09-07-2015 | 12:57

Amsterdam Zuidoost - Een woningoverval in Amsterdam Zuidoost had een barre nacht voor het slachtoffer tot gevolg. De man (65) werd gisteravond na de overval vastgebonden en pas vanochtend gevonden en bevrijd.

In de avond van 8 juli werd de man bij zijn woning aan de de Wethouder Insingerstraat in Amsterdam Zuidoost overvallen door drie donkergetinte mannen met donkere kleding. Hij werd mishandeld en vastgebonden. Zijn woning en berging zijn doorzocht, maar het is nog onduidelijk wat de daders
hebben meegenomen. Het slachtoffer kon zichzelf niet bevrijden en bracht wanhopige uren door bij de berging. Pas vanochtend vroeg hoorde een voorbijganger zijn hulpgeroep. Hij is naar het ziekenhuis gebracht en heeft vermoedelijk botbreuken en kneuzingen.

De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Het is mogelijk dat het slachtoffer is opgewacht en dat de verdachten al eerder in de buurt van de woning waren. Misschien heeft iemand dat gezien. Ook wil de recherche graag in contact komen met mensen uit de buurt die een
beveiligingscamera aan hun woning of bedrijf hebben hangen. Mogelijk zijn de verdachten daarop vastgelegd. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844 of eventueel anoniem via 0800-7000.