Gaat uw bureau de huisstijl voor de toekomstige gemeente Meierijstad..


Gaat uw bureau de huisstijl voor de toekomstige gemeente Meierijstad ontwikkelen?(09-07-2015)RSS

Vanaf 1 januari 2017 vormen Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel samen de nieuwe gemeente Meierijstad. Deze nieuwe gemeente wordt met bijna 80.000 inwoners de zevende gemeente van Noord-Brabant! Bij deze nieuwe stap hoort ook de ontwikkeling van een nieuwe, eigentijdse huisstijl.

Wij zoeken een full service reclamebureau met aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl. Graag ontvangen we van u een korte en bondige motivatie waarom we juist uw bureau moeten selecteren. Vervolgens nodigen wij maximaal 6 bureaus uit om hun eerste uitwerking van een
ontwerp te komen pitchen. De beste drie gepresenteerde huisstijlen gaan door naar de tweede pitchronde.

Aanmelden?

Aanmelden kan tot en met vrijdag 31 juli via e-mailadres projectbureau@meierijstad.nl. Na aanmelding ontvangt u uiterlijk donderdag 10 september bericht of u geselecteerd bent. De eerste pitch staat gepland op 13 oktober 2015. Een tweede pitch met maximaal 3 kandidaten is op 3 november 2015.

In de afgelopen periode werkte Meierijstad samen met inwoners aan een visie op de nieuwe gemeente. Deze visie is nader uitgewerkt in onder andere de visie, de besturingsfilosofie en het dienstverleningsconcept. Deze kunnen als uitgangspunt voor de nieuwe huisstijl dienen.

* Visiedocument
* Besturingsfilosofie
* Dienstverleningsconcept