Besluit ambtshalve wijziging adresgegevens uit de basisregistratie p..


Uit onderzoek van de gemeente is gebleken dat onderstaande persoon niet heeft voldaan aan de verplichting zijn adreswijziging of vertrek naar het buitenland door te geven aan de woongemeente. Het adresonderzoek heeft geen resultaat opgeleverd. Het college van B&W heeft besloten onderstaande
persoon uit Nederland uit te schrijven (artikel 2.22 Wet BRP).

Deze persoon is niet meer bereikbaar voor overheidsinstanties. Dit kan gevolgen hebben voor uitkeringen, aanvragen paspoort, subsidies enz.

* Dirk Leendert Baan, geboren 22-02-1971 te Rotterdam

Bezwaar maken

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit binnen zes weken een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Korendijk, Postbus 3708, 3265 ZG Piershil.

Deze termijn start een dag na publicatiedatum.

Dit bezwaarschrift moet ondertekend zijn en bevat ten minste de naam en het adres van de indiener, de datum van het bezwaarschrift, de gronden van het bezwaar, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en uw telefoonnummer zodat contact met u opgenomen kan worden om
samen met u te bespreken wat de beste aanpak van uw bezwaarschrift is.

Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om uw zienswijze mondeling toe te lichten, verzoeken wij u van tevoren telefonisch een afspraak te maken met een van de medewerkers van de afdeling Dienstverlening op telefoonnummer 0186-697758.