Posters met omleidingen reisadvies beschikbaar


09 juli 2015 - Nieuwsartikel

Tijdens het groot onderhoud aan de provincialeweg N203 van 16 september tot 12 oktober is de N203 tussen Castricum en Uitgeest gesloten voor het verkeer.

Het fietspad blijft wel open. De werkzaamheden leveren langere rijtijden op van 15 minuten buiten de spits en nog langer tijdens de spits.

Om bewoners, ondernemers en forenzen tijdig te informeren, zijn er posters beschikbaar met informatie over de omleidingen en reisadviezen. Er zijn drie varianten: omleiding Castricum, omleiding Heiloo en Limmen en omleiding Uitgeest en Akersloot.

U kunt de poster op A3-formaat downloaden via de pagina achtergronden. Hang de poster op een zichtbare plek op zoals kantoor, kantine, winkel of buurtcentrum. Ook is het mogelijk de poster via de mail verspreiden naar leden van bijvoorbeeld (sport)verenigingen.

Heeft u vragen? Laat het ons weten via infoN203@noord-holland.nl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel