Hartelbrug: gedeeltelijke en volledige afsluiting


Hartelbrug: gedeeltelijke en volledige afsluiting

De Hartelbrug in Spijkenisse is in augustus 2015 gedurende vier werkdagen en twee weekenddagen gedeeltelijk afgesloten en een nacht volledig afgesloten. De provincie Zuid-Holland voert in die periode noodzakelijke werkzaamheden uit aan de brug.

Het verkeer kan tijdens de gedeeltelijke afsluiting gebruikmaken van een rijstrook per richting in plaats van de twee rijstroken per richting. Bij de volledige afsluiting wordt het verkeer omgeleid via borden.



Gedeeltelijke afsluiting

De gedeeltelijke afsluiting vindt plaats:

o Van woensdag 5 augustus 2015 22.00 uur tot woensdag 12 augustus 2015 04.00 uur.



Volledige afsluiting

De volledige afsluiting vindt plaats:

o Van zaterdag 8 augustus 2015 22.00 uur tot zondag 9 augustus 2015 10.00 uur.



Vervanging

De in 2013 uitgevoerde werkzaamheden moeten gedeeltelijk opnieuw worden uitgevoerd. Vanwege veiligheidsoverwegingen is een uitstel niet mogelijk. De kans op grotere schade neemt dan toe, waardoor de hersteltermijn langer wordt. Om de overlast te beperken en de veiligheid van de weggebruikers
te waarborgen, voert de provincie de reparatie uit in de vakantieperiode en binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek. Een gedeeltelijke en volledige afsluiting van de Hartelbrug is daarbij noodzakelijk. Het verkeer moet rekening houden met overlast door een langere reistijd.