Kinderboerderij: enig idee?


Kinderboerderij: enig idee? /

09 juli 2015 - Ideeen voor kinderboerderij Tanthof? De gemeente wil die de ruimte geven, zodat kinderboerderij Tanthof, al dan niet in andere vorm, kan blijven bestaan.

Idee

Ondernemers of buurtinitiatieven krijgen tot 1 november 2015 de tijd om met nieuwe plannen te komen voor kinderboerderij Tanthof. Externe deskundigen moeten deze plannen wel al voor die tijd hebben getoetst op haalbaarheid. Degenen met het beste plan krijgen de ruimte om ten minste tot eind
2017 hun plan uit te voeren. Wel geldt als voorwaarde: de plannen mogen de gemeente geen extra geld kosten.

Ideeen combineren? Kan ook een goed idee zijn!

De gemeente vindt het belangrijk om partijen de ruimte te geven voor creativiteit en ondernemerschap - alleen of met elkaar. Daarom stimuleert de gemeente het combineren van ideeen.

En als er per 1 november 2015 geen levensvatbaar plan is voor het behoud van kinderboerderij Tanthof? Dan wordt die omgevormd naar een dierenweide voor de periode van 3 jaar. Wel zodanig dat een opschaling naar een kinderboerderij tot de mogelijkheden behoort.





Heeft u een goed idee voor het voortzetten van de kinderboerderij Tanthof en wilt u daar actief mee aan de slag? Dan kunt u dit mailen.